Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnından vurulduğunu görmek

Rüyada alnından vurulduğunu görmek

Rüyada alnından vurulduğunu görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yıpranacağına, strese gireceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada alnından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili evraklarınızı veya yaşam tarzınız ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapmak istiyorsanız detayları gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada alnından vurulmak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına rivayet eder.

Rüyada silahla alnından vurulmak musibetlerin yaşanacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada birinin alnından vurulduğunu görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alnından vurulduğunu görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine delalet eder.

Rüyada alnından silahla vurulmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, canının kıymetini bileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işaret eder.

Rüyada ev almayı istemek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada alnının kırıştığını görmek rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments