Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah almaya gitmek

Rüyada silah almaya gitmek

Rüyada silah almaya gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, arkasından iyi konuşulacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hayatınızın neşe dolacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada silah almaya gitmek gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada silah almaya gitmek inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla alnından vurulmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına tabir olunur.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada alnına silah dayamak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada alnından silahla vurulmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada uçakla almanyauya gitmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek almaya gitmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt almaya gitmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments