Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnından vurulmak

Rüyada alnından vurulmak

Rüyada alnından vurulmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada alnından vurulmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Rüyada alnından silahla vurulmak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin alnından vurulduğunu görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yeni işler yapılacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla alnından vurulmak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına rivayet eder.

Rüyada alnından vurulduğunu görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alnından vurulmak şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada al duvak görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi kilo almış görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taharet almamak büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments