Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla alnından vurulmak

Rüyada silahla alnından vurulmak

Rüyada silahla alnından vurulmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayır duaları alacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet eder.

Rüyada silahla alnından vurulmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Rüyada silahla alnından vurulmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada alnından silahla vurulmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına inanılır.

Rüyada alnından vurulmak eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin alnından vurulduğunu görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, aile hayatlarını bozulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada alnından vurulduğunu görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, beklenilen takdiri alacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada alnına silah dayandığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Rüyada silah almaya gitmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, ne yapacağına karar veremeyeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada alnına silah dayamak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments