Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnına silah dayamak

Rüyada alnına silah dayamak

Rüyada alnına silah dayamak elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada alnına silah dayamak gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Rüyada alnına silah dayamak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Rüyada kafasına silah dayamak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah dayamak amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, başarısızlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasına silah dayamak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, iyi habere, manevi yönlerinin güçleneceğine inanılır.

Rüyada başına silah dayamak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada başa silah dayamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafaya silah dayamak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine silah dayamak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments