Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnında leke görmek

Rüyada alnında leke görmek

Rüyada alnında leke görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada alnında leke gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada alnında kara leke görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, üzüntü yaşamaya delalettir.

Rüyada alnında leke görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada lekeli beyaz gömlek görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinde leke görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada çarşafta kan lekesi görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüzünde leke görmek insanlara iyilik yapmaya, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta beyaz leke görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada mavi leke görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments