Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi leke görmek

Rüyada mavi leke görmek

Rüyada mavi leke görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, ferah bir eve geçileceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işarettir.

Rüyada mavi leke gördüyseniz:

  • Yardım etmenizin bağış yapmaktan daha olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada mavi leke görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, neredeyse kahrolacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada üzerinde leke görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada nar lekesi görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada kolda leke görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada yüzde dogum lekesi görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzde beyaz leke görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün lekeli olduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına yorulur.

Rüyada dişte siyah leke görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, yüksek diploma alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments