Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çarşafta kan lekesi görmek

Rüyada çarşafta kan lekesi görmek

Rüyada çarşafta kan lekesi görmek karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalettir.

Rüyada çarşafta kan lekesi gördüyseniz:

  • İşyerinizde çok güvendiğiniz arkadaşlarınızdan biri sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Rüyada çarşafta kan lekesi görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada lekeli çarşaf görmek masa başı bir işe gireceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş kan lekesi görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, ayıplı yolara sapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan lekesi görmek bir anda yükseleceğine, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kan lekesi silmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan lekesi temizlemek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada kan lekeleri görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, önemli kişi haline geleceğine işaret eder.

Rüyada üzerinde kan lekesi görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments