Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada almanyayı görmek

Rüyada almanyayı görmek

Rüyada almanyayı görmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, şeytana uyacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada almanyayı gördüyseniz:

  • Eski bir amaç veya eğiliminize yeni bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada alnında besmele görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada kızı alnından öpmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada dondurma almaya gitmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada taharet almamak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet eder.

Rüyada nuri alçoyu görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alnında yara görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada alnının yarıldığını görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini duş alırken görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments