Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnında yara görmek

Rüyada alnında yara görmek

Rüyada alnında yara görmek çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada alnında yara gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı değerlendirirken sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada alnında yara görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, eve huzur dolacağına rivayet eder.

Rüyada birinin alnında yara görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına işaret eder.

Rüyada alnından yaralanmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada kıyafet almaya çalışmak mekân değiştireceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine yorulur.

Rüyada alnını açık görmek ümitlerinin son bulacağına, sevgisinin artacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada azrailin can almaya geldiğini görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada cüzdan almayı görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına tabir olunur.

Rüyada alnından bıçaklanmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, kalben çok rahat edileceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments