Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnında besmele görmek

Rüyada alnında besmele görmek

Rüyada alnında besmele görmek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, geçmişini arkada bırakacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, ağız tadına kavuşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, bir fitne çıkarmaya rivayet etmektedir.

Rüyada alnında besmele gördüyseniz:

  • Akıllı kararlar alabilmek istiyorsanız daha araştırmacı olmalısınız.

Rüyada alnında besmele görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arapça besmele görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işarettir.

Rüyada sesli besmele çekmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada besmele yazılı kağıt görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sevinçli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada besmele getirmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kapalı olan kısmetinin açılacağına delalet eder.

Rüyada korkarak besmele çekmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbihle besmele çekmek yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Rüyada besmele çekildiğini görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments