Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnının yarıldığını görmek

Rüyada alnının yarıldığını görmek

Rüyada alnının yarıldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Rüyada alnının yarıldığını gördüyseniz:

  • Stresi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada alnının yarıldığını görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, dertlerinin şifasını bulacağına yorulur.

Rüyada alnı yarılmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada evin duvarının yarıldığını görmek tatsızlıkların aşılacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işarettir.

Rüyada kafanın yarısını kel görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın yarısını görmek iş hayatında zarar edileceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada yüzünün yarıldığını görmek kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine tabir olunur.

Rüyada ayak topuğunun yarıldığını görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada kaşı yarılmak emellere ulaşılacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, neşenin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments