Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taharet almamak

Rüyada taharet almamak

Rüyada taharet almamak aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, zorlukların biteceğine, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, güzel haberler alınacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine işarettir.

Rüyada taharet almamak gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Rüyada taharet almamak çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada taharet almak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, hem de sevdiklerinin olacağına yorulur.

Rüyada taharet bezi görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada tuvalette taharet almak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına inanılır.

Rüyada taharet ettiğini görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına inanılır.

Rüyada taharet alamamak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada taharet musluğu görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taharet yapmak rahat edeceğine, ferahlayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments