Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini duş alırken görmek

Rüyada kendini duş alırken görmek

Rüyada kendini duş alırken görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini duş alırken gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar ya da isteksizlik ön planda olabilir.

Rüyada birini duş alırken görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet eder.

Rüyada kendini duş alırken görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını duş alırken görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada erkekle duş almak elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, rahat edileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle duş almak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayanla duş almak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sermayesinin boşa gideceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasıyla duş almak aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, gerçek mutluluğu tadacağına yorulur.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek lükse ve konfora kavuşacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments