Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumruk atmak

Rüyada yumruk atmak

Rüyada yumruk atmak kısmetlerini de göremeyeceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, şeytanın aklına uyacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, ana baba dualarının alınacağına, anne baba duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumruk atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işleriniz, gidişiniz veya ilişkileriniz üzerine yorumları olabilir, değecekse karşılık vermelisiniz.

Rüyada aynaya yumruk atmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına işarettir.

Rüyada düşmana yumruk atmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kafaya yumruk atmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, iş ve zaman kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına yumruk atmak iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada babaya yumruk atmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada buruna yumruk atmak hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine yumruk atmak gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işarettir.

Rüyada duvara yumruk atmak kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments