Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine selam vermek

Rüyada birisine selam vermek

Rüyada birisine selam vermek moral bulacağına, hafifleyeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, paraya ve mala kavuşacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret eder.

Rüyada birisine selam vermek gördüyseniz:

  • Romantik açıdan hoş zamanlar.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kısmetin bollaşacağına yorulur.

Rüyada arkadaşına selam vermek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, şeytana uyacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabristana selam vermek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada asker selamı almak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine işarettir.

Rüyada namazda selam vermek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine alamet eder.

Rüyada bir kadına selam vermek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinden selam almak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Rüyada evliyadan selam almak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments