Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazda selam vermek

Rüyada namazda selam vermek

Rüyada namazda selam vermek rahat şekilde yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namazda selam vermek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekebilir.

Rüyada namaz selamı vermek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılıp selam vermek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada namaz kılarken selam vermek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namazda selam vermek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, rahat bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılmak selam vermek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada namazdan sonra selam vermek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz selam vermek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere selam vermek hayırlı haberler duyacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments