Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp masajı yaptığını görmek

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, gayrimenkul işine girileceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını rivayet eder.

Rüyada kalp masajı yaptığını gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı kontrol ederken akıllı davranırsanız harcamalarınızın sonuçlarını tahmin edebilirsiniz.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işarettir.

Rüyada kalbe masaj yapmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada birine kalp masajı yapmak verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine kalp masajı yapmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalp masajı yaptığını görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada kalp masajı görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalp masajı yapmak iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments