Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine giysi vermek

Rüyada birisine giysi vermek

Rüyada birisine giysi vermek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, kazancının epey düşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine giysi vermek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sözlerinizin arkasında durabileceğinizi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada siyah giysili kadın görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, koyu muhabbette kalacağına tabir olunur.

Rüyada bol giysi giymek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine giysi vermek hasret kaldıklarına kavuşacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına inanılır.

Rüyada yeni bir giysi almak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek giysi görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada giysi dikmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ıslak giysi giymek bol kazanç elde edileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada giysi dolabı görmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments