Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysi dolabı görmek

Rüyada giysi dolabı görmek

Rüyada giysi dolabı görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, yeni mallara sahip olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada giysi dolabı gördüyseniz:

  • Gereken desteği görmediğinizi hissederseniz, yılmayın, erteleyin.

Rüyada giysi dolabı görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalet eder.

Rüyada lacivert giysi görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada giysi satmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski giysi görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renk giysi görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil giysili birini görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, güç kaybedeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah giysili görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine delalettir.

Rüyada eski giysiler görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments