Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek giysi görmek

Rüyada erkek giysi görmek

Rüyada erkek giysi görmek refah düzeyinin yükseleceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, yanlış işler yapacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada erkek giysi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada beyaz giysili erkek görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek giysisi görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek giysi görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Rüyada giysi katlamak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün giysisini giymek işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada giysiyi ters giymek geçim derdinin biteceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, itibar edineceğine delalettir.

Rüyada siyah giysili adamlar görmek üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kadın giysisi görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments