Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah giysili kadın görmek

Rüyada siyah giysili kadın görmek

Rüyada siyah giysili kadın görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, kem gözlere geleceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada siyah giysili kadın gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Rüyada siyah giysili kadın görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, ne yöne gideceğine delalet eder.

Rüyada siyah giysili adamlar görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah giysili adam görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah giysili görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah giysi almak uykusuz geceler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah giysili birini görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın giysisi giymek insan sevindireceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın giysisi görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments