Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir giysi almak

Rüyada yeni bir giysi almak

Rüyada yeni bir giysi almak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir giysi almak gördüyseniz:

  • Çekiciliğinizi kullanarak pek çok şeyin altından kalkabilirsiniz.

Rüyada yeni giysi denemek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada yeni giysi satın almak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işarettir.

Rüyada yeni giysiler satın almak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, arzularının yerine geleceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işarettir.

Rüyada yeni giysi giymek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni bir giysi almak sevilen bir eşyanın çalınacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada yeni giysiler almak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeni giysi almak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kasasının daha çok para dolacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalettir.

Rüyada güzel giysiler almak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments