Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada giysi dikmek

Rüyada giysi dikmek

Rüyada giysi dikmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, zenginliğe, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada giysi dikmek gördüyseniz:

  • Kendiniz alkol kullanmasanız bile alkol ya da diğer maddeleri kullanan kimselerden gelebilecek olan zararlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada giysi dikmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada birinin giysisini giymek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine alamet eder.

Rüyada giysi çıkarmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada ipek giysi giymek verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü giysisi görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü giysi görmek hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, borçların artacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek giysi görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalettir.

Rüyada ölünün giysilerini giymek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments