Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine abdest aldırmak

Rüyada birisine abdest aldırmak

Rüyada birisine abdest aldırmak kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, amaçlarına ulaşacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, şanssızlık yaşanacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada birisine abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren alanlarda bambaşka bir yöne çekildiğinizi hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada ölü birine abdest aldırmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada başka birine abdest aldırmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisine abdest aldırmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölüye abdest aldırmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe abdest aldırmak arkasından iyi konuşulacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşine abdest aldırmak keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğa abdest aldırmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments