Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe abdest aldırmak

Rüyada bebeğe abdest aldırmak

Rüyada bebeğe abdest aldırmak rakiplerini geride bırakacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe abdest aldırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bebeğe abdest aldırmak Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, dinde tartışmaya, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye abdest aldırmak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine inanılır.

Rüyada babaya abdest aldırmak ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisine abdest aldırmak torunlarına dahi yeteceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına yorulur.

Rüyada birine gusül abdesti aldırmak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine abdest aldırmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin abdest aldırdığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments