Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna abdest aldırmak

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenize yardımı dokunabilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada çocuğa abdest aldırmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin abdest aldırdığını görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada başkasına abdest aldırmak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulur.

Rüyada birisine abdest aldırmak ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yeni malların alınacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ölü birine abdest aldırmak işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada eşine abdest aldırmak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Rüyada babaya abdest aldırmak çok farklı bir kişi olacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments