Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye abdest aldırmak

Rüyada ölüye abdest aldırmak

Rüyada ölüye abdest aldırmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, yarar sağlamayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada ölü birine abdest aldırmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, mesleğine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada ölüye abdest aldırmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birine abdest aldırmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada eşine abdest aldırmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada abdest aldırmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına abdest aldırmak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına inanılır.

Rüyada birine abdest aldırmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada başka birine abdest aldırmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments