Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birine abdest aldırmak

Rüyada ölü birine abdest aldırmak

Rüyada ölü birine abdest aldırmak işten ve güçten el etek çekileceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, onu uyaracağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada ölü birine abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Farklı planları olan bir kişi sizi yanıltabilir.

Rüyada ölüye abdest aldırmak eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada ölü birine abdest aldırmak zor günlerin biteceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Rüyada eşine abdest aldırmak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine gusül abdesti aldırmak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, kazancının tükenmeyeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birine abdest aldırmak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine yorulur.

Rüyada birisine abdest aldırmak özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğa abdest aldırmak kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına inanılır.

Rüyada birine abdest aldırmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments