Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birine abdest aldırmak

Rüyada başka birine abdest aldırmak

Rüyada başka birine abdest aldırmak ünleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına tabir olunur.

Rüyada başka birine abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Aynı zamanda gece hayatı da öne çıkabilir.

Rüyada başka birine abdest aldırmak işinin başına geçeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada birinin abdest aldırdığını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada birine gusül abdesti aldırmak çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, kazançların artacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işarettir.

Rüyada birine abdest aldırmak yeni alanlara yöneleceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest aldırmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına delalettir.

Rüyada ölüye abdest aldırmak huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rızkının azalacağına yorulur.

Rüyada çocuğa abdest aldırmak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasına abdest aldırmak güvenliğinden vazgeçeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments