Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine abdest aldırmak

Rüyada eşine abdest aldırmak

Rüyada eşine abdest aldırmak dünya mallarına karşı hırslanacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşine abdest aldırmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada eşine abdest aldırmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, bedeninin de iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye abdest aldırmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, iyi geçineceğine, onlara hocalık edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğuna abdest aldırmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada birisine abdest aldırmak yüksek bir makamı olacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine abdest aldırmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başka birine abdest aldırmak iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, yenileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe abdest aldırmak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına abdest aldırmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hasret içinde kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments