Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vurulup yaralanmak

Rüyada vurulup yaralanmak

Rüyada vurulup yaralanmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada vurulup yaralanmak gördüyseniz:

  • Doğru kelimeleri kullanarak çevrenizdeki kişilerle uyum içinde ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada vurulup yaralanmak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada vurularak yaralanmak gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulur.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla vurulup ölmemek hanesine bolluk geleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada babayı vurulmuş görmek güzel ameller işleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin vurularak öldüğünü görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada silahla vurulmamak gereksiz bir harcama yapılacağına, istemediği halde borçlanacağına, işlerdeki karın artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments