Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunun yara görmek

Rüyada kolunun yara görmek

Rüyada kolunun yara görmek sorunlarının son bulacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Rüyada kolunun yara gördüyseniz:

  • İnsanları etkilemek için abartılı cümleler kurmaktan, fazla para harcamaktan ya da kibirli tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kolda derin yara görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına alamet eder.

Rüyada kolundan yaralanmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada kolun yaralandığını görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolunu yara görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalettir.

Rüyada koldan yaralanmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda yara görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına inanılır.

Rüyada kolda yara görmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda yara görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments