Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmek ve yaralanmak

Rüyada düşmek ve yaralanmak

Rüyada düşmek ve yaralanmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmek ve yaralanmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Rüyada düşmek yaralanmak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada düşmek ve yaralanmak hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada yüzünde büyük yaralar görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, iyilik ve hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin yarasını sarmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağında yara olduğunu görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kapağında yara görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına inanılır.

Rüyada boynundan yaralanmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine inanılır.

Rüyada insan vücudunda yara görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments