Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği tarafından vurulmak

Rüyada sevdiği tarafından vurulmak

Rüyada sevdiği tarafından vurulmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, rızkının da çoğalacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiği tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirin.

Rüyada sevdiğin tarafından vurulmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği tarafından silahla vurulmak önemli bir şahsiyet olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişi tarafından vurulmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği tarafından vurulmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biri tarafından vurulmak gittiği yolda muvaffak olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak sahip olduğu nimetin artacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından vurulmak huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın tarafından vurulmak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin iyiye gideceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments