Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin tarafından korkutulmak

Rüyada cin tarafından korkutulmak

Rüyada cin tarafından korkutulmak dertlerin bölüşüleceğine, patlama noktasına geleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada cin tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde oldu bittiye getirerek, üzerinize artı sorumluluklar yükleyebilirler.

Rüyada cinler tarafından korkutulmak sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada cin tarafından korkutulmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret eder.

Rüyada cinin korkuttuğunu görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına alamet eder.

Rüyada cinden korkup dua okumak umutlarının boşa çıkmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından korkutulmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü tarafından korkutulmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada erkek tarafından korkutulmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytan tarafından korkutulmak ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, başarısının azalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments