Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü yara içinde görmek

Rüyada yüzünü yara içinde görmek

Rüyada yüzünü yara içinde görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara içinde gördüyseniz:

  • Yardım alamasanız da istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Rüyada yüzü yara içinde görmek bereketli ve hayırlı olacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün yara içinde olduğunu görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü yaralar içinde görmek yeni mallara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü yara içinde görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Rüyada kızının yüzünde yara görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments