Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının yüzünde yara görmek

Rüyada kızının yüzünde yara görmek

Rüyada kızının yüzünde yara görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, çok başarılı olacağına, kazanılan paranın artacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının yüzünde yara gördüyseniz:

  • Başkaları tarafından size sıkıntı veriliyor, onlardan uzaklaşın veya sorunlarını taşımayın.

Rüyada kızının yüzünde yara görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünde yara görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada yüzünde yara olduğunu görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün yaralandığını görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek iş projelerinin gerçek olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde bıçak yarası görmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin yüzünde yara görmek daha bir sevileceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments