Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapısını kapatmak

Rüyada evin kapısını kapatmak

Rüyada evin kapısını kapatmak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, kararlar alacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada evin kapısını kapatmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylere daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada evin kapısını kapatmak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kabenin kapısını görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına inanılır.

Rüyada oda kapısını kapatmak karasızlık yaşayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada balkon kapısını kapatmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada açık kapı kapatmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ev kapısını kapatamamak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kabe kapısı görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments