Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kapatmak

Rüyada kapı kapatmak

Rüyada kapı kapatmak işlerin canlanacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına işarettir.

Rüyada kapı kapatmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa, gerekli değişiklikleri yapmalı veya eğitimleri almalısınız.

Rüyada kapı açmak ve kapatmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, büyük emekler vereceğine inanılır.

Rüyada kabe kapısını açmak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalettir.

Rüyada kapı kapatıp açmak hasta ise iyileşeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına yorulur.

Rüyada kapı kapatamamak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kabenin kapısını açmak büyük ferahlık yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kapatmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada balkon kapısını kapatmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada dış kapıyı kapatmak iyi geçiminin biteceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments