Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda kapısını kapatmak

Rüyada oda kapısını kapatmak

Rüyada oda kapısını kapatmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada oda kapısını kapatmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite gösterebilirsiniz.

Rüyada oda kapısını kapatmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına delalet eder.

Rüyada bir odaya kapatılmak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada odaya kapatmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine alamet eder.

Rüyada odaya kapatılmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yeni bir hayat kurulacağına, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık odaya kapatılmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Rüyada oda kapıları görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada kapısı olmayan oda görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalet eder.

Rüyada oda kapısının kırıldığını görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments