Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan erik yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda net kararlar vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada ağaçtan erik yediğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, elinin darlık içinde kalacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe erik yedirmek içine kapanacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekşi erik yediğini görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil erik yediğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada siyah erik yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet eder.

Rüyada tatlı erik yediğini görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine tabir olunur.

Rüyada erik yediğini görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, musibetlerin yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yeşil erik yediğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments