Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli çikolata yemek

Rüyada sürekli çikolata yemek

Rüyada sürekli çikolata yemek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, kötü haberlerin alınacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli çikolata yemek gördüyseniz:

  • Kapıldığınız herşeyi ben biliyorum havasından bir an önce vazgeçin.

Rüyada sürekli çikolata yemek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli yemek görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli tatlı yemek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına delalettir.

Rüyada sürekli yemek yediğini görmek korkularının üzerine gideceğine, borçlarının kapacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürekli birşeyler yemek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli yemek yapmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalettir.

Rüyada çikolata yemek görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalettir.

Rüyada bozuk çikolata yemek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, varını yoğunu kaybedeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments