Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana çikolata verdiğini görmek

Rüyada birinin sana çikolata verdiğini görmek

Rüyada birinin sana çikolata verdiğini görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada birinin sana çikolata verdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir durum ya da müdahale, tarzınızda veya yöntemlerinizde dalgalanmalara neden olabilir.

Rüyada birinin sana çikolata verdiğini görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, güzel işlere imza atacağına, eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin sana para verdiğini görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sana tesbih verdiğini görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sana ekmek verdiğini görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının sana para verdiğini görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, huzurun bozulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sana altın verdiğini görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, maddi yükünün artacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sana elbise verdiğini görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, her şeyin yolunda gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments