Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokum çikolata yemek

Rüyada lokum çikolata yemek

Rüyada lokum çikolata yemek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, işinden uzaklaşacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokum çikolata yemek gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Rüyada lokum çikolata yemek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolatalı lokum yemek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Rüyada çikolata ve lokum görmek hayatının güzelleşeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı lokum görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada lokum çikolata görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil lokum yemek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada fıstıklı lokum yemek Allah katında güzel mükafatlar almasına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, ekmeğinin de artacağına delalettir.

Rüyada beyaz lokum yemek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments