Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzüm yediğini görmek

Rüyada birinin üzüm yediğini görmek

Rüyada birinin üzüm yediğini görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada birinin üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Rüyada üzüm yediğini görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, üzücü haberler alacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada üzüm yemek ve yedirmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada birine üzüm yedirmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada birisine üzüm yedirmek hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara üzüm yediğini görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada başkasının üzüm yediğini görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments