Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine üzüm yedirmek

Rüyada birine üzüm yedirmek

Rüyada birine üzüm yedirmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, kem gözlere gelineceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet eder.

Rüyada birine üzüm yedirmek gördüyseniz:

  • Uzun soluklu projelerinize yönelmenizde, başarmak için metodlarınızı uyarlamanızda fayda var.

Rüyada kuru üzüm yediğini görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize delalet eder.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm yediğini görmek parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı üzüm yediğini görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret eder.

Rüyada üzüm yedirmek yeni bir ilişkiye başlamaya, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin üzüm yediğini görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine üzüm yedirmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üzüm yediğini görmek keyifli hale geleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments