Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine üzüm yedirmek

Rüyada birisine üzüm yedirmek

Rüyada birisine üzüm yedirmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine üzüm yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı ziyaretler ya da ziyaretçiler planlarınızı uygulamanıza yardım edecek teklifler getirebilir.

Rüyada kara üzüm yediğini görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada siyah üzüm yediğini görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara üzüm yedirmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil üzüm yediğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine üzüm yedirmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine üzüm yedirmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah üzüm yedirmek hayır getirecek işlere girileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, aile işlerinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments