Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm yedirdiğini görmek

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, makbul olan mallar edineceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, işinde verimsiz olacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada üzüm yedirdiğini gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, bir işe soyunacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz üzüm yediğini görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, çok üzüleceğine, gelirinin de artmayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı üzüm yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kuru üzüm yediğini görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet eder.

Rüyada birinin üzüm yediğini görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı üzüm yediğini görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada üzüm yediğini görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments