Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm yediğini görmek

Rüyada kara üzüm yediğini görmek

Rüyada kara üzüm yediğini görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada kara üzüm yedirmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada kara üzüm yediğini görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, maddi olarak büyüyeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş kara üzüm görmek düşmanından kurtulmaya, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara üzüm yıkamak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kara üzüm yemek görmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuru kara üzüm görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tatlı kara üzüm yemek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara üzüm ve beyaz üzüm görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments